Acro Yoga

Acro yoga is net als Aerial Yoga (yoga in een aerial doek) een van de speelse yogavormen die Dance&Yoga Styles aanbiedt. Samen met een of meerdere partners leer je achter elkaar bepaalde yogahoudingen uitvoeren, zodat er een mooie flow ontstaat. Ook leer je samen in uitdagende tricks te komen, balans te vinden en andere mensen te ondersteunen.

Tijdens de Acro Yoga lessen werk je samen met een basis, een vlieger en een spotter die helpt om in en uit yogahoudingen en acro tricks te komen. Door op deze manier samen te werken, leer je onder andere spierkracht en flexibiliteit te ontwikkelen. Deze les geeft daarnaast ook veel vrijheid om aan je eigen ontwikkeling te werken.

Ben je helemaal nieuw? Dan leer je eerst onder begeleiding van een docent de basis aan: het vertrouwen in jezelf en anderen, spierkracht en flexibiliteit ontwikkelen, ademhaling, balans en grenzen ontdekken.

Vliegen is een van de leuke, maar ook spannende dingen die we doen bij Acro Yoga. Balans, vertrouwen zijn hierbij belangrijk. Maar net zo belangrijk vinden we veiligheid en plezier hebben!

Iedereen is welkom om mee te doen aan deze lessen. We houden rekening met mensen die al langer ervaring hebben met Acro Yoga en met mensen die weinig of nog geen ervaring hebben. Bekijk ons lesrooster om de lestijden en dagen in de gaten te houden!