Op zoek naar een originele workshop voor een vrijgezellenfeestje, personeelsuitstapje of vriend(inn)enuitje? Zoek niet verder!
Bij Dance&Yoga Styles vind je altijd iets dat bij je past. Maak je de basis van paaldansen eigen, creëer samen met de docent een mooie dans, kom op de kop hangen in hoepel en doek of zwaai een rondje om de paal. Op zoek naar rust in plaats van inspanning? Kom kennismaken met verschillende vormen van yoga op de mat en in de lucht. Het is ook mogelijk verschillende workshops met elkaar te combineren. 

Zwanger? Geen probleem, veel workshops kan je met wat aanpassingen waarschijnlijk gewoon meedoen. Geef het wel even aan bij de aanmelding als je aanstaande moeders in de groep hebt.

Onze workshops worden aangeboden op de volgende locaties: 
– Dance & Yoga Styles, Ceintuurbaan 16 N/P Zwolle 
– Het Vliegende Paard, Voorstraat 17-19 Zwolle (na 16:00) 
– Buitensport Zwolle, De Agnietenplas of Stadsstrand Zwolle (Sup Yoga) 

Tarieven volwassenen:
– 1,5 uur: €25,00 p.p.* 
– 2 uur: €30,00 p.p.*

Tarieven kinderen (tot 14 jaar):
– 1 uur: €10,00 p.p.* 
– 1,5 uur: €12,50 p.p.* 

*minimale groepsgrootte 6 personen, tarieven zijn inclusief btw

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons workshop aanbod hieronder en neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina of klik hier.

Paaldansen

Paaldansen is een fantastische manier om aan kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te werken. En het is ook nog eens ontzettend leuk! Tijdens deze workshop leer je losse tricks en/of een korte choreografie op muziek. Draag een kort (dans)broekje wanneer je de workshop komt volgen. Dankzij je blote huid heb je meer grip op de paal. 

Aerial yoga

behulp van een groot, in lus-vorm opgehangen doek, dat ook wel een hammock wordt genoemd. Het doek draagt en ondersteunt je bij de yoga-houdingen die je uitvoert, maar daagt je tegelijkertijd ook uit om in balans te blijven. Ervaar de massage die de druk van de hammock je geeft, voel hoe de spanning je lichaam verlaat en hoe je extra bewegingsvrijheid vindt. Draag een T-Shirt dat je oksels bedekt en een lange legging wanneer je deelneemt aan deze workshop.

Yoga

Ook voor reguliere Yoga workshops ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nou een relaxte yogales wilt volgen waarin ontspanning centraal staat of de uitdaging wil opzoeken, alles is mogelijk. Geef in het contactformulier aan met welk doel jou groep komt en wij maken een volledige les op maat voor jullie.

Acro yoga

Leer vliegen bij de workshop Acro Yoga! Wie heeft het vroeger niet gedaan, je jongere broertje/zusje op je voeten laten balanceren als een vliegtuigje. Maar wist je dat dit ook kan met volwassenen? En dat er nog veel meer gaafs samen te doen is met de zwaartekracht? Combineer yogahoudingen samen en laat de ander vliegen in een ‘fishpose’ of maak een menselijke stapel ‘downdogs’. Yoga met een hoop lol, maar ook een ultieme manier om elkaar te (leren) vertrouwen.

Aerial dance

Bij de Aerial dance workshop waan je je een echte luchtdanser. Werk aan kracht en flexibiliteit terwijl mooie tricks aangeleerd krijgt in de hammock. Een hammock is een lang doek dat in lus-vorm is opgehangen. Vanwege de hygiëne wordt aangeraden om een t-shirt met mouwen, een lange legging en eventueel beenwarmers te dragen.

Aerial kids

Eens iets anders doen op je kinderfeestje dan zwemmen of bowlen? Mag je graag klauteren, dansen en nieuwe dingen leren? Overweeg dan eens om je kinderfeestje bij Dance & Yoga Styles te vieren. Onze docenten helpen je graag bij het leren van je eerste paaldans-moves of tricksin hoepel en doek. In de dansschool zijn valmatten aanwezig en waar nodig zullen de docenten je helpen in (of uit) een houding te komen.
Papa en mama zijn natuurlijk welkom om te blijven kijken! Is de workshop goed bevallen? Informeer dan naar de Aerial Kids lessen voor nog meer aerial fun.

Aerial Hoop

Voel je een echte acrobaat in de Aerial Hoop. Werk aan flexibiliteit en kracht en maak mooie sierlijke vormen in de hoop. Tijdens deze workshop leer je bepaalde tricks die je kan combineren tot een echte dans.
Een hoop is een grote stalen ring. Vanwege het harde materiaal van de hoop wordt aangeraden om een t-shirt met mouwen, een lange legging en eventueel beenwarmers te dragen.

Burlesque

Vrouwelijk, sexy, speels en theatraal: dat is Burlesque. Mag je graag dansen en schuw je daarbij een haarzwiep of heup-shake niet? Leer tijdens deze workshop hoe je zelfverzekerd je sexy dans-moves kunt tonen. Kies je eigen muziek of laat de docent een opzwepend deuntje opzetten. Burlesque kan bestaan uit staande dansbewegingen, floorwork of uitgevoerd worden met behulp van een stoel. Leen een korset of veren boa en leef je uit. Plezier gegarandeerd. ‘Show a little leg, gotta shimmy your chest. It’s a life, it’s a style, it’s a need, it’s Burlesque.’ – Christina Aguilera. 

Sup Yoga

(Alleen in de zomermaanden)
In samenwerking met Buitensport Zwolle organiseren wij yoga op een supboard! Een Sup Yoga lessen zijn leuk en ontspannend op het water. We starten met een korte sup route over het water van de Agnietenplas. We beginnen met een stukje ontspanning en daarna oefenen we verschillende yogahoudingen op het board. Vaak is er ook nog tijd om dit unieke moment vast te leggen op de foto! Je hoeft geen ervaren yogi te zijn, want we passen de oefeningen aan naar wat jouw lichaam kan. Iedereen is welkom!
Draag sportkleding tijdens de SUP Yoga lessen en neem een handdoek mee.