Over ons

Dance&Yoga Styles is met de jaren meer dan een dans- en yogaschool geworden. Met een enthousiast en liefdevol team van docenten bieden wij dans- en yogalessen aan voor jong en oud, individuele en groepslessen, voor mensen met of weinig ervaring en bieden we net dat stukje extra mentale en persoonlijke begeleiding. Onze lessen en workshops zijn geschikt voor mensen mét en zonder ervaring, voor jong en oud en voor man en vrouw. Dus ook voor jou 😉

In de dans van Shiva als Nataraja komt het vernietigen, het beschermen en het scheppen samen. Alles wat er gister was, is vandaag alweer verandert. Alles wat nu begint, zal uiteindelijk ook weer eindigen. Wij delen graag wat Nataraja voor onze levensfilosofie betekent en waarom Dance&Yoga Styles juist Shiva als Nataraja als symbool hebben gekozen. Tijdens het dansen en ook op de yogamat merk je dat het leven onderhevig is aan verandering. De ene dag gaat het je heerlijk voor de wind en de andere keer kom je voor je gevoel niet eens een stap vooruit.

In de dans en yoga school komen mensen die op zoek zijn naar een vorm van beweging. Even ontladen na een lange dag. Lekker dansen met vrienden om je heen. Op de yogamat echt even stil staan bij hoe je je voelt. Nataraja danst met ons mee.