In de aardezaal we diverse (aerial) yogalessen aan. Alle lessen zijn voor zowel beginnende als meer ervaren yogi’s te volgen.

De basis van onze yogalessen is Hatha yoga. In de naam Hatha komen de woorden ha (zon) en tha (maan) uit het Sanskriet samen. De zon staat voor actie en de maan voor ontspanning. In al onze lessen vind je een zon en maan element terug.

Kledingadvies: Draag in deze lessen prettig zittende kleding in laagjes, zodat je iets uit kan doen als je het warm krijgt.

Hatha yoga

De focus in de Hatha Yoga les wordt gelegd op je organen en het stretchen van je spieren en weefsels. Met behulp van de ademhaling kom je in stimulerende houdingen (asana’s) die je lichaam en geest rust en/of energie geven.

Aerial yoga

Bij Aerial Yoga werk je samen met de zwaartekracht. In bepaalde yoga houdingen kun je steunen in het doek of wordt je zelfs door het doek gedragen. Draag een lange legging en T-shirt met mouwen wanneer je de les bezoekt. 

Flexibility yoga

Bij Flexibility Yoga warm je je lichaam op, door diverse yoga flows en houdingen, om net dat stapje verder te komen dan je al kon. Wil je verder komen in je spagaat? Of wil je een flexibeler worden in je rug? Dan is deze les voor jou!

Wall stretches

Bij Wall Stretches werk je samen met de muur om dieper in stretches te komen. Het is fijne manier om meer flexibiliteit in het lichaam te ontwikkelen.

Kledingadvies: Kleed je warm aan in de koudere maanden.

Acro yoga

Bij Acro Yoga leer je samen met een of meerdere partners bepaalde yogahoudingen achter elkaar uitvoeren, zodat er een mooie flow ontstaat. Ook leer je samen in uitdagende tricks te komen, balans te vinden en andere mensen te ondersteunen. 
*Tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. Corona