Yoga Teacher Training

De Yoga Teacher Training van Dance & Yoga Styles is bedoeld voor iedereen die de wens heeft een allround yogadocent te worden en voor wie actief wil werken aan zijn of haar ontwikkeling. Alle kennis en ervaring die je opdoet tijdens de training kun je ook in het ‘normale’ leven toepassen. De les begint pas op het moment dat je van je mat afstapt.

In de dans- en yogaschool komen mensen die op zoek zijn naar een vorm van beweging. Even ontladen na een lange dag. Mensen komen zichzelf tegen in de meest uitdagende aerial tricks of zachte yogahoudingen. Mensen leren lief voor zichzelf te zijn, een moment voor zichzelf te nemen en verandering te omarmen. Als docent mag jij hen in dit proces ondersteunen. Iedere yogadocent heeft een eigen stijl. Tijdens deze training zal je ontdekken wat jouw yogakarakter is en welke vorm van lesgeven het beste bij je past.

De Yoga Teacher Training bestaat uit drie onderdelen: filosofie, anatomie en lesgeven. Je kiest zelf op welke vorm van yoga je de focus wilt leggen. Je maakt theorie- en praktijkopdrachten die je bespreekt met jouw begeleider. Ook krijg je ruim de gelegenheid zelf voor de groep te staan en te oefenen met lesgeven. Binnen (ongeveer) 12 weken leer je alles wat je nodig hebt om zelf yogalessen te kunnen verzorgen. 

Interesse of heb je vragen?