Welkom in de Vuurzaal

In de vuurzaal bieden we diverse (paal)danslessen aan. Onze lessen zijn geschikt voor mensen mét en zonder ervaring, voor jong en oud en voor man en vrouw. Daarom dus ook voor jou!

Bij Aerial Kids wordt er op een speelse wijze verschillende technieken aangeleerd in de paal, de hoop en het doek. O.a. klimmen, zitten, draaien en onderste boven in de paal hangen zullen aan bod komen.
Bij Contemporary Pole leer je een choreografie aan op muziek. We raden het aan om kniebeschermers mee te nemen! Zowel gevorderde dansers als beginners zijn welkom in de lessen.
Bij Pole Basics leer je onder begeleiding van een docent de basis techniek van het paaldansen aan. Het is belangrijk om tijdens deze lessen makkelijk zittende kleding te dragen waar je vrij in kunt bewegen. We raden een kort (dans)broekje
aan om voldoende grip te hebben met je benen.
Bij Pole Basics + werk je vanuit de basis aan uitbreidingen van de basis moves en tricks. Ideaal voor de dansers die de basis van het paaldansen al onder de knie hebben.
Bij Pole Flow werk je verschillende tricks en moves achter elkaar uit te voeren in de paal. Ideaal voor de dansers die de basis van het paaldansen al onder de knie hebben.
Bij Sexy Pole leer je in een aantal weken een sexy choreografie aan in de paal. Je leert sierlijk bewegen en paaldans tricks te combineren. Iedereen is welkom in deze les. Voel je vrouwelijk en vrij!
Hoge hakken, veren, korsetten, hoedjes en sexy muziek… Burlesque kan bestaan uit staande dansbewegingen, floorwork of uitgevoerd worden met behulp van een stoel. Leen een korset of veren-boa en leef je uit.

Wil jezelf Aerial docent worden?

De training volg je individueel met het doel binnen 3 maanden zelfstandig voor de groep te kunnen staan. Interesse? Maak een afspraak voor een informatief gesprek.