Summerspecial: Sup Yoga

 In samenwerking met Buitensport Zwolle organiseert Dance&Yoga Styles in de maanden juli en augustus yoga op een supboard! De sup yoga lessen zijn leuk en ontspannend op het water. We starten met een korte sup route over het water van de agnietenplas en dan zoeken we een aangename plek op de plas (afhankelijk van de drukte, wind en weer). We beginnen met een stukje ontspanning en daarna oefenen we verschillende yogahoudingen op het board. Vaak is er ook nog tijd om dit unieke moment vast te leggen op de foto! Daarna peddelen we met elkaar weer terug en ruimen we met elkaar de boards en peddels op. Je hoeft geen ervaren yogi te zijn, want we passen de oefeningen aan naar wat jouw lichaam kan. Iedereen is welkom!

Er zijn omkleed- en douchefaciliteiten aanwezig. Sportkleding aan of meenemen is tijdens de SUP Yoga lessen raadzaam evenals een handdoek. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van de Agnietenplas op:
Haersterveerweg 29A, 8034 PJ Zwolle.
Vanaf de parkeerplaats wordt middels beachflags de looproute naar de blokhut aangegeven. Leden kunnen zich hier aanmelden
Ben je nog geen lid, neem dan contact met ons op via 0621248632 of via ons contactformulier

Kosten voor leden: €5
Kosten proeflessers: €17,50