Workshops

Op zoek naar een originele workshop voor een vrijgezellenfeestje, personeelsuitstapje of vriend(inn)enuitje? Zoek niet verder. Bij Dance&Yoga Styles vind je altijd iets dat bij je past. Maak je de basis van paaldansen eigen, creëer samen met de docent een mooie dans, kom op de kop hangen in hoepel en doek of stuiter de zaal rond tijdens een Bungee workshop. Op zoek naar rust in plaats van inspanning? Kom kennismaken met verschillende vormen van yoga op de mat en in de lucht. Het is mogelijk verschillende workshops met elkaar te combineren. 

De workshops worden aangeboden op de volgende locaties in Zwolle: 
Dance&Yoga Styles, Ceintuurbaan 16 N/P, Zwolle 
Het Vliegende Paard, Voorstraat 17-19, Zwolle (na 16:00) 
Buitensport Zwolle, Agnietenplas of Stadsstrand, Zwolle (Sup Yoga) 

Tarieven bij minimaal 6 personen (14 jaar en ouder) 1,5 uur: €25,00 per persoon* 2 uur: €30,00 per persoon* * inclusief btw 
Tarieven bij minimaal 6 personen (tot 14 jaar) 1 uur: €10,00 per persoon* 1,5 uur: €12,50 per persoon* * inclusief btw

Kom spelen met de zwaartekracht en voel hoe je tegelijkertijd volledig tot rust komt. Aerial Yoga wordt uitgevoerd met behulp van een groot, in lus-vorm opgehangen doek, dat ook wel een hammock wordt genoemd. Het doek draagt en ondersteunt je bij de yoga-houdingen die je uitvoert, maar daagt je tegelijkertijd ook uit om in balans te blijven. Ervaar de massage die de druk van de hammock je geeft, voel hoe de spanning je lichaam verlaat en hoe je extra bewegingsvrijheid vindt. Draag een T-Shirt dat je oksels bedekt en een lange legging wanneer je deelneemt aan deze workshop. 
Fan van acrobatiek en circuskunsten? Tijdens deze workshop waan je je een echte luchtdanser. Werk aan kracht en flexibiliteit terwijl mooie tricks aangeleerd krijgt in hoop en/of hammock. Een hoop is een grote stalen ring. Een hammock is een lang doek dat in lus-vorm is opgehangen. Hoop en hammock zijn met slings en karabijnen bevestigd aan het plafond. Vanwege het harde materiaal van de hoop wordt aangeraden om een T-shirt met mouwen, een lange legging en eventueel beenwarmers te dragen. Hetzelfde kledingadvies geldt voor de hammock.
Ben jij een echte stuiterbal? Of lijkt het je heerlijk om te ervaren hoe het voelt om door de ruimte te vliegen? Dan is onze Bungee workshop wat voor jou! Leer losse tricks of een korte choreografie op muziek. Stap in je bungeetuigje, laat het bungeekoord bevestigen aan het plafond en bounce in het rond. Het dragen van een lange legging wordt aanbevolen. 
Vrouwelijk, sexy, speels en theatraal: dat is Burlesque. Mag je graag dansen en schuw je daarbij een haarzwiep of heup-shake niet? Leer tijdens deze workshop hoe je zelfverzekerd je sexy dans-moves kunt tonen. Kies je eigen muziek of laat de docent een opzwepend deuntje opzetten. Burlesque kan bestaan uit staande dansbewegingen, floorwork of uitgevoerd worden met behulp van een stoel. Leen een korset of veren-boa en leef je uit. Plezier gegarandeerd. ‘Show a little leg, gotta shimmy your chest. It’s a life, it’s a style, it’s a need, it’s Burlesque.’ – Christina Aguilera. 
Paaldansen is een fantastische manier om aan kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te werken. En het is ook nog eens ontzettend leuk! Tijdens deze workshop leer je losse tricks en/of een korte choreografie op muziek. Draag een kort (dans)broekje wanneer je de workshop komt volgen. Dankzij je blote huid heb je meer grip op de paal. 
Eens iets anders doen op je kinderfeestje dan zwemmen of bowlen? Mag je graag klauteren, dansen en nieuwe dingen leren? Overweeg dan eens om je kinderfeestje bij Dance & Yoga Styles te vieren. Onze docenten helpen je graag bij het leren van je eerste paaldans-moves of tricks in hoepel en doek. In de dansschool zijn valmatten aanwezig en waar nodig zullen de docenten je helpen in (of uit) een houding te komen. Papa en mama zijn natuurlijk welkom om te blijven kijken! Is de workshop goed bevallen? Informeer dan naar de Aerial Kids-lessen voor nog meer aerial fun.