Welkom in de vuurzaal

In de vuurzaal bieden we diverse (paal)danslessen aan. Onze lessen zijn geschikt voor mensen mét en zonder ervaring, voor jong en oud en voor man en vrouw. Daarom dus ook voor jou 😉 

Bij Pole Basics (starters) leer je onder begeleiding van een docent de basis techniek van het paaldansen aan. We raden een kort (dans)broekje aan om voldoende grip te hebben met je benen. Wij werken met een Pole Starters boekje waarin alle grips, technieken en moves staan uitgelegd en je jouw eigen ontwikkeling kunt bijhouden.
Heb je de basis van het paaldansen al onder de knie? Dan kun je bij Pole Tricks meer verdieping vinden. Hier leer je coole tricks aan de paal. Het is belangrijk dat de deelnemers in ieder geval een paar keer met de Pole Starters lessen hebben mee gedaan of ervaring hebben met paaldansen. 
Je kunt in de Aerial Hoop lessen zowel instromen zonder enige ervaring als ervaring met de hoop. In deze les kun je kracht in je lichaam op te bouwen, flexibiliteit ontwikkelen en dans elementen leren toe te passen in de hoop. Door het harde materiaal wordt het aangeraden om een t-shirt met mouwen, een lange legging en eventueel beenwarmers te dragen.
Heb je de basis van het paaldansen al onder de knie? Dan kun je bij Pole Flow meer verdieping vinden. Je leert bijvoorbeeld meer verschillende moves achter elkaar uit te voeren. Het is belangrijk dat de deelnemers in ieder geval een paar keer met de Pole Starters lessen hebben mee gedaan of ervaring hebben met paaldansen. 
Tijdens Aerial Kids worden er op speelse wijze verschillende technieken aangeleerd in de paal, het doek en de hoop. O.a. klimmen, zitten, draaien en onderste boven in de paal hangen zullen aan bod komen. Deze les wordt standaard aangeboden op de woensdagavond van 18:00-18:45. Ouders of verzorgers van kinderen zijn altijd welkom om mee te kijken.