Vuurzaal


In de vuurzaal bieden we diverse (paal)danslessen aan. Onze lessen zijn geschikt voor mensen mét en zonder ervaring, voor jong en oud en voor man en vrouw. Daarom dus ook voor jou 😉

Check ons lesrooster hier!

Aerial Kids
Tijdens de lessen Aerial Kids worden er op speelse wijze verschillende technieken aangeleerd. O.a. klimmen, zitten, draaien en onderste boven in de paal hangen zullen aan bod komen. Daarnaast leren de kinderen op een speelse wijze trucs en technieken aan in de hoop en in het doek. Deze les wordt standaard aangeboden op de woensdagavond van 18:00-18:45. Ouders of verzorgers van kinderen zijn altijd welkom om te komen kijken tijdens deze lessen.

Pole Basics (starters)
Bij Pole Basics leer je onder begeleiding van een docent de basis techniek van het paaldansen aan. Het is belangrijk om tijdens deze lessen makkelijk zittende kleding te dragen waar je vrij in kunt bewegen. We raden een kort (dans)broekje aan om voldoende grip te hebben met je benen. Wij werken met een Pole Starters boekje waarin alle grips, technieken en moves staan uitgelegd en je jouw eigen ontwikkeling kunt bijhouden!

Pole Technique, Pole (Dance) Flow, Pole Choreo en Power Pole
Heb je de basis van het paaldansen al onder de knie? Dan kun je tijdens de Pole Technique, Pole (Dance) Flow, Pole Choreo en Power Pole lessen meer verdieping vinden. In deze les leer je een bepaalde techniek aan in de paal. Er wordt in deze les rekening gehouden met wat de deelnemers kunnen. Het is belangrijk dat de deelnemers in ieder geval een paar keer met de Pole Starters lessen hebben mee gedaan of ervaring hebben met paaldansen. In de Pole (Dance) Flow en Pole Choreo lessen leer moves (en technieken) in een vloeiende beweging uit te voeren, op muziek. 

Aerial Hoop
Je kunt in de Aerial Hoop lessen zowel instromen zonder enige ervaring als ervaring met de hoop. In deze les kun je kracht in je lichaam op te bouwen, flexibiliteit ontwikkelen en dans elementen leren toe te passen in de hoop. De Hoop is grote stalen ring, bevestigd is aan het plafond. Door het harde materiaal wordt het aangeraden om een t-shirt met mouwen, een lange legging en eventueel beenwarmers te dragen.