Pole Starters

Bij Pole Starters leer je onder begeleiding van een docent de basis techniek van het paaldansen aan. Deze techniek kun je zowel op een static paal (vaste paal) als een spinning paal toepassen. Alle danspalen bij Dance&Yoga Styles kunnen zowel op static als spinning gezet worden.

We vinden het erg belangrijk dat je plezier hebt tijdens de les en dat je veilig bent. Probeer altijd rekening te houden met je eigen (lichamelijke) grenzen en met de informatie van de docent.

Bij alle paaldans lessen vinden we Share & Support belangrijk. Dit betekent dat je samen met anderen een danspaal deelt en elkaar kunt ondersteunen.

Het is belangrijk om tijdens deze lessen makkelijk zittende kleding te dragen waar je vrij in kunt bewegen. We raden een kort (dans)broekje aan om voldoende grip te hebben met je benen. Dit heb je nodig om bijvoorbeeld in de paal te klimmen of tijdens een klim in de paal te blijven zitten.

Paaldansen is een goede work-out, omdat je steeds meer kracht en lenigheid opbouwt in de lessen. Wij werken met een Pole Starters boekje waarin alle grips, technieken en moves staan uitgelegd en je jouw eigen ontwikkeling kunt bijhouden! Het startersboekje kun je aanvragen bij de docent.