Persoonlijk begeleider | Lichaam & Geest

Logo: Nonna’s Tins (Martha Hoffmann

Naast de reguliere lessen, diverse workshops en yoga en danslessen op maat kun je bij Dance&Yoga Styles terecht voor persoonlijke begeleiding. De persoonlijke begeleiding word aangebonden in samenwerking met Nonna’s Tins.

In de naam Nonna’s Tins is het Indische woord Nonna verbonden met het Friese woord Tins. Nonna betekent dame, non of meisje. Tins betekent gedachten. Bij Nonna’s Tins kunnen jong en oud terecht voor hulp en begeleiding op het gebied van levensbeschouwing, zingeving en maatschappelijk werk.

Wat kan Martha voor jou betekenen?

Wat ik voor jou kan betekenen is jou verder op weg helpen als je er zelf ergens niet uitkomt. Dit kan van alles zijn. Misschien zit je al een tijdje niet lekker in je vel. Of heb je bepaalde levensvragen waar je niet uit komt. In de opleiding theologie en levensbeschouwing heb ik veel wijsheid opgedaan uit de vele teksten die ik heb gelezen, maar ook in de ontmoeting met allerlei tradities, culturen en mensen. Hierdoor kan ik bepaalde thema’s verbreden, verdiepen of verbinden met andere verhalen. Ik kan je helpen bij het stellen van vragen waar je uiteindelijk mee verder komt. Ik kan een plek voor je creëren waarin ik jou een luisterend oor bied en waar jij tot rust kan komen.

Uiteindelijk hoop ik dat je samen met mij weer inspiratie, energie of rust kan (terug) vinden.

Voor vragen en de kosten neem je contact op met Martha Hoffmann, 0621305582.