Persoonlijk begeleider | Nonna’s Tins

Nonna's tins natuurfoto Martha Zwolle | Persoonlijk begeleiderMijn naam is Martha en ik ben afgestudeerd theologe en persoonlijk begeleider. De leden van Dance&Yoga Styles kennen me natuurlijk al van de yoga- en danslessen die ik geef. Daarnaast begeleid ik mensen op het gebied van levensbeschouwing, zingeving en maatschappelijk werk.

Onder de naam Nonna’s Tins verbind ik de diverse opleidingen die ik heb gedaan, mijn kwaliteiten en mijn passie in een zelfstandige onderneming. In de naam Nonna’s Tins verbind ik het Indische woord Nonna met het Friese woord Tins. Beide woorden verwijzen naar mijn eigen achtergrond, naar mijn verhaal. Nonna betekent dame, non of meisje. Tins betekent gedachten. Dus de gedachten van een dame. In mijn werk hoop ik mensen verder te kunnen helpen met mijn gedachten. 

Wat ik voor jou kan betekenen is jou verder op weg helpen als je er zelf ergens niet uitkomt. Ik heb veel wijsheid opgedaan uit de vele teksten die ik heb gelezen, maar ook in de ontmoeting met allerlei tradities, culturen en mensen. Hierdoor kan ik bepaalde thema’s verbreden, verdiepen of verbinden met andere verhalen. Ik kan je helpen bij het stellen van vragen waar je uiteindelijk mee verder komt. Ik kan een plek voor je creëren waarin ik jou een luisterend oor bied en waar jij tot rust kan komen. Uiteindelijk hoop ik dat je weer inspiratie, energie of rust kan (terug) vinden.

Wil je graag een afspraak maken of wil je kennis maken ?
Mail dan naar marthayvonnehoffmann@gmail.com of bel naar 0621305582