Lesinformatie

Dance&Yoga Styles biedt wekelijks Aerial Yoga lessen aan voor jong en oud. Je werkt samen met de zwaartekracht. In bepaalde yoga houdingen kun je steunen in het doek of wordt je zelfs door het doek gedragen. Het is belangrijk om tijdens alle Aerial Yoga lessen een shirt (trui) met mouwen aan te trekken die die je oksels bedekken ivm met hygiene en het snijden van het doek aan de huid.
Bij Barre Yoga worden balletoefeningen aan de barre gecombineerd met yoga houdingen. Deze les wordt gegeven vanuit de yogafilosofie: lief zijn voor jezelf, je eigen grenzen leren kennen en letten op je ademhaling. Bepaalde balansoefeningen zijn beter vol te houden door de barre.
Bungee is een terugkerend evenement (check ons rooster). Je leert de gaafste dansmoves aan, terwijl je benen en je heupen in een tuigje zitten. Je leert vette tricks en vliegen als een echte superheld! Het is belangrijk om tijdens een (dikke) legging te dragen en kies voor (anti-slip) sokken/blote voeten/ binnenschoenen.
Bij Yoga Flow leer je yoga houdingen of asana’s uitvoeren in een dynamische flow. Het uitvoeren van deze dynamische flow kan ervoor zorgen dat er een betere doorbloeding plaats vind in je lichaam, dat je spierkracht ontwikkeld en dat je uiteindelijk een balans vind in het aanspannen en het ontspannen van je spieren (mentaal en fysiek).