Lessons Dance&Yoga Styles

nov
14
wo
Yin Yoga @ Aardezaal
nov 14 @ 09:00 – 10:00

Tijdens Yin Yoga blijf je langer in asana’s/houdingen dan je misschien gewend bent. Dit kan een fijne manier zijn om nieuwsgierig te blijven luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Het is ook oefening om met je aandacht bij je eigen lichaam te blijven. Tijdens een houding kun je jezelf afvragen: Voelt dit nog prettig? Ben ik mezelf aan het pushen om verder te komen? Kan ik ontspannen blijven zitten in deze houding? Wat voel je na de houding? Wat heeft een houding met je lichaam of met je gevoel gedaan?

Acro Yoga @ Aardezaal
nov 14 @ 18:30 – 20:00
Fotografie: Larissa Fink

Acro Yoga is een sportieve les waar spierkracht, balans, concentratie en lichaamsbeheersing gestimuleerd. Met een of meerdere partners kom je in de uitdagende tricks. Het recreatieve karakter van dit uur geeft je enorme vrijheid.

Aerial Kids @ Vuurzaal
nov 14 @ 18:00 – 18:45

Houdt jouw kind ook van klauteren, klimmen en coole trucs leren? Paaldansen is een vorm van acrobatiek. Tijdens de lessen Aerial Kids worden er op speelse wijze verschillende technieken aangeleerd. O.a. klimmen, zitten, draaien en onderste boven in de paal hangen zullen aan bod komen. Goed voor de fysieke ontwikkeling van ieder kind én met een hoge FUN-factor!

Pole Flow @ Vuurzaal
nov 14 @ 19:00 – 20:15

Wil je leren hoe je verschillende paaldans- tricks en moves achter elkaar uit kunt voeren? Dan is de Pole Flow les iets voor jou!

Pole Starters @ Vuurzaal
nov 14 @ 20:15 – 21:30

Bij Pole Starters gaan we dieper in op de basis techniek. Dit kan je zowel op een static (vaste paal) als een spinning (draaiende paal) toepassen. Veiligheid en fun staan voorop. Hier leer je met behulp van onze docenten jouw eigen grenzen kennen.

Wall Stretches @ Aardezaal
nov 14 @ 20:15 – 21:15
nov
15
do
Barre Yoga @ Aardezaal
nov 15 @ 18:30 – 19:30

In deze unieke les is de leer je yoga oefeningen aan een balletbarre.

Pole Dance Flow @ Vuurzaal
nov 15 @ 18:30 – 20:00

Bij Pole Dance Flow leer je een onder begeleiding van een docent een danschoreografie aan in de paal. In 4 tot 5 weken leer je een choreografie aan die later zelf kunt blijven oefenen. Eventueel kun je deze dans laten filmen. Leuk voor jezelf en om te laten zien aan familie en vrienden!

Aerial Yoga @ Aardezaal
nov 15 @ 19:45 – 20:45

Bij Aerial Yoga maak je gebruik van een doek. Enerzijds maakt het doek yogaposes gemakkelijk, omdat je gebruik maakt van de zwaartekracht. Anderzijds maakt het doek yogaposes uitdagend, omdat je niet altijd met beide benen op de grond staat. Dit is zoeken naar evenwicht op zowel fysiek als mentaal vlak. Fysiek doordat de hammock van je vraagt al je spieren te gebruiken om in de houding te blijven. Mentaal door je focus en wilskracht te gebruiken om in de houding te blijven.

Aerial Hoop @ Vuurzaal
nov 15 @ 20:00 – 21:00

De Hoop is grote stalen ring, bevestigd is aan het plafond. Door het harde materiaal wordt het aangeraden om een t-shirt met mouwen, een lange legging en eventueel beenwarmers te dragen. Je kunt in de Aerial Hoop lessen zowel instromen zonder enige ervaring als ervaring met de hoop. Er word rekening gehouden met wat je kan/wil. Vanuit daar kun je jezelf ontwikkelen: door kracht in je lichaam op te bouwen, flexibiliteit te ontwikkelen en dans elementen toe te passen in de hoop.

Aerial Hoop komt regelmatig terug in het lesrooster van Dance&Yoga Styles. De lessen kunnen iedere keer een ander thema hebben, bijvoorbeeld choreografie en duo