Aerial Yoga

Dance&Yoga Styles biedt wekelijks Aerial Yoga lessen aan voor jong en oud. Onze doeken hebben de fijne basiskleuren oranje en rood. Aerial Yoga lessen met een speciaal karakter komen regelmatig terug in ons lesaanbod. Te denken valt aan Aerial Yin Yoga, Aerial Dance & Tricks, Aerial Duo Yoga en Aerial Zwangerschapsyoga. Zo is Aerial Yin Yoga een rustige vorm van Aerial Yoga waarbij je langer in de houdingen verblijft en het doek lager bij de grond hangt.

Bij Aerial Yoga werk je samen met de zwaartekracht.
Kom je ook met de voetjes van de vloer?

Bij Aerial Yoga werk je samen met de zwaartekracht. In bepaalde yoga houdingen kun je steunen in het doek of wordt je zelfs door het doek gedragen. Ook kan het heerlijk zijn om tijdens ontspannende oefening het doek als het ware om je heen te voelen en je af te sluiten. Tot slot is Aerial Yoga een speelse vorm om in yoga houdingen te komen. 

Naast yogahoudingen in een doek, zijn ademhaling en het beoefenen van aandacht bij je jezelf belangrijke aspecten van deze les.

Het is belangrijk om tijdens alle Aerial Yoga lessen een shirt (trui) met mouwen aan te trekken die die je oksels bedekken ivm met hygiene en het snijden van het doek aan de huid.